با توجه به یافته های پژوهش پیشنهاد می شود:
1- کتابداران و اطلاع رسانان ایرانی برای اشاعه دانش خود و اشتراک آن با دیگر کتابداران بیشتر از وبلاگ استفاده نمایند.
2- کتابداران سعی کنند برای برقراری ارتباط با سایر همنوعان خود در سراسر دنیا مطالب خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی بنویسند.
3- اساتید و مدرسان دانشگاهها برای تعامل با دانشجویان خود و ارائه تکالیف درسی آنان و معرفی مطالب و مقالات مورد نیاز به عنوان یک وسیله مکمل از وبلاگ استفاده کنند.
4- کتابخانه های دانشکده ای و دانشگاهی که از نیروی کتابدار متخصص بیشتری بهره می برند با ایجاد وبلاگ در این راه پیشرو شده و برای خدمات رسانی بیشتر از این پدیده ساده بهره ببرند.
5- کتابخانه های عمومی با طیف گسترده ای از کاربران خصوصا کودکان و نوجوانان با استفاده از وبلاگ به تعامل با این قشر پرداخته و خدمات خود را برای کسانیکه امکان رفتن به کتابخانه را ندارند به وسیله وبلاگ به خانه های آنان ببرند.
6- کتابداران و اطلاع رسانان در وبلاگ های خود از حالت خبری بیشتر به سوی تولید محتوی و بحث های انتقادی در زمینه های موضوعی متفاوت پیش بروند.
7- وبلاگ های گروهی کتابداری و اطلاع رسانی می توانند باعث پرورش حس همکاری و تجربه کار مشترک در میان کتابداران باشند و در آینده آنان را با ارائه کارهای مشترک و فواید آن آشنا سازند,از نمونه های عملی این وبلاگ ها می توان از وبلاگ گروهی کتابداران ایران نام برد که هم اکنون با مشارکت ?? کتابدار از نقاط مختلف ایران و جهان نگهداری و پشتیبانی می شود.